Umbraco

Umbraco er et gratis Open Source CMS (Content Management System). Umbraco er fleksibelt og nem at håndtere, hvilket betyder at vores dygtige medarbejdere kan konfigurere det, så det passer lige nøjagtig med dine behov. Systemet bygger på Microsofts .NET platform og integrerer således fint til andre Microsoft systemer samt i øvrigt dine databaser, ERP systemer mv.

umbraco2

Funktioner Fordele
Umbraco Standard CMS er open source og gratis, der er således ingen omkostninger forbundet med softwaren. Ingen omkostninger på software. Du betaler kun for tid forbundet med Design, Udvikling og implementering. (Der kan tilkøbes en supporteret udgave.)
Brugervenligt Tidsbesparende og intuitivt nemt at tilgå for virksomheder, der ikke har komplekse behov.
Fleksibelt Vi tilpasser sitet fuldstændig efter dine behov og forventninger til administration og indholdsvisning.
Let at udbygge Der findes en lang række plugins/moduler til Umbraco, der blandt andet gør det muligt at lancere professionel ecommerce m.v. til en overkommelig økonomi.

 

Umbraco CMS består af skabelon og XSLT-baseret layout, som giver en meget fleksibel måde at lave visuelt avancerede websites på – samtidigt med, at det er nemt at integrere .NET-funktionalitet direkte. Ud over at Umbraco er et teknisk fornuftigt valg til mange typer af websites, er det meget populært blandt Webmastere, fordi det er meget brugervenligt og genererer altid valid XHTML uden problemer.