SharePoint

SharePoint giver virksomhedens medarbejdere et suverænt værktøj til samarbejde og produktivitet, “in-house” eller i skyen.

De nyeste versioner, SharePoint 2013 og SharePoint Online er en integreret standardplatform for samarbejde, videndeling og kommunikation.
Samtidigt er det Microsoft platformen for applikationsudvikling og skræddersyede løsninger.

Konsolider virksomhedens IT struktur på SharePoint platformen

Integrer eksisterende forretningssystemer på SharePoint platformen så medarbejderne kun skal søge informationer et sted.
Virksomheden kan selv stå for drift af platformen, eller få den hostet i skyen.

Udnyt SharePoint
Udnyt SharePoint
Udnyt Office365
Udnyt Office365

 

Læs disse to dokumenter, for at få et overblik  over hvad Sharepoint kan.

 

Skab agile løsninger

Udviklere, og ikke mindst medarbejderne selv, kan hurtigt skabe nye løsninger på SharePoint platformen der kan reagere på forandringer i virksomhedens forretningsområde.
AVIOR Danmark er specialister i agil applikationsudvikling, back end integration, kravspecifikationer via prototyper og undervisning af superbrugere og slutbrugere af SharePoint.

Formaliser arbejdsprocesser

SharePoint understøtter en lang række funktioner der gør formalisering af arbejdsprocesser let at implementere og udvikle. AVIOR Danmark yder rådgivning og specialistviden i forbindelse med kortlægning og implementering af arbejdsprocesser på SharePoint platformen.

Kom tættere på kunderne

Del viden med virksomhedens kunder, AVIOR Danmark har stor erfaring med ekstranetløsninger rettet mod virksomhedens samarbejdspartnere og kunder.

Enterprise søgefunktionalitet

Start en opgave med en søgning, lav handlingsorienterede søgesider, opbyg forretningsapplikationer på baggrund af definerede søgninger m.m.
AVIOR Danmark har kompetente .Net programmører der er certificerede i SharePoint 2013 udvikling, SharePoint API, Services..

Governance

Realiser virksomhedens IT-politikker og governance-model ved hjælp af SharePoints indbyggede funktioner for politikker, regler og retningslinjer. (Compliance).
AVIOR Danmark tilbyder teknisk rådgivning, projektledelse og kvalitetssikring af governance projekter på SharePoint platformen.

AVIOR Danmark har i en række SharePoint-projekter implementeret løsninger der:

  • giver nem adgang til informationer for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Præsentation af komplekse data- og informationslag i en brugervenlig grænseflade ved brug af Microsoft SharePoint Dashboards.
  • giver en effektiv styring af dokumenter ved hjælp af ESDH-systemer baseret på SharePoint platformen.
  • giver overblik og effektiv segmentering af kontrakter og global vidensdeling ved brug af Microsoft SharePoint dokumenthåndterings funktioner.
  • sikrer en effektiv platform for ISO Kvalitets og informationssikkerhedsløsninger, herunder kvalitetssikring og rollebaseret adgangskontrol med ISO9001, DS484 og Microsoft SharePoint.
  • giver virksomheden værktøjer til opbygning og vedligeholdelse af kommunikations og videndelingsplatforme som intranet, ekstranet, web site og mobil adgang til data.