Projektmodeller

foto

Avior er specialister i IT-udvikling på Microsofts .NET platform, og vi kan også hjælpe Din Virksomhed med udvikling af software applikationer og webløsninger. Hos Avior er vi meget pragmatiske med hensyn til teknologivalg. Det vigtigste for os er et projektforløb, der tilvejebringer en alsidig og brugervenlig løsning, der lever op til kundens forventninger, og samtidig er åben i forhold til videre udvikling.

scrumVores projektledelsesfilosofi udgøres at to hovedelementer: Transparens og Lean. Transparens for os betyder at De som kunde deltager med fuld indsigt i alle projektets faser. Lean betyder at vi hele tiden bestræber os på at eliminerer processer der ikke er nødvendige for projektets fremskridt. Avior gør brug af principperne i de anderkendte projektledelsesmetoder SCRUM og PRINCE2.

prince2Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan realisere Deres behov inden for software- og webudvikling.Vi tillægger kundeinvolvering stor fokus, fordi vi ved af erfaring, at langt de fleste problemer der opstår undervejs i et projekt, skyldes for ringe kommunikation og en utilstrækkelig forventningsafstemning. Med Avior’s tilgang til softwareudvikling, er vi i stand til at identificere potentielle problemer i projektets tidlige faser og adressere dem hurtigt og effektivt.