Enterprise Search

Enterprise Search handler om at skabe single-point access til information, varer og services, ved at anvende en søgemaskine, der søger på tværs af alle virksomhedens informationskilder. Undersøgelser har vist at eCommerce sites går glip af mindst 30 % omsætning, fordi deres kunder forlader sitet i frustration over ikke at finde hvad de søgte, og meromkostningerne ved spildtid forbundet med informationssøgning internt i virksomheder er enorme. Enterprise Search er med andre ord et værktøj til at øge omsætning og reducere omkostninger for din virksomhed – Avior har specialiseret sig i systemudvikling og intelligent søgning.

Funktioner Fordele
Relevans sortering Øget salg f.eks. ved højere prioritet af tilbudsvarer, eller produktkategorier kunden før har været interesseret i.
Auto suggest/query completion.(Når du indtaster ”kaff” forslår søgefunktionen ”kaffe”, ”kaffefiltre”, ”kaffemaskine” osv.) Forbedrer brugeroplevelsen – gør det nemmere og hurtigere, at finde det man søger både på eksterne og interne systemer.
Automatiske facetter.Filtrer på produktets eller dokumentets metadata, som producent, farve, pris, kategori etc. Gør søgningen hurtigere og mere præcis
Fonetisk søgning. Gør det muligt at finde hvad man søger, selvom søgestrengen afspejler lydsproget og ikke stavemåden.
”Mente du”-funktionalitet. Tager højde for stave- og kompositionsfejl.

enterprise-searchVi befinder os i et informationssamfund hvor kodeordet her er Findability. Findability handler om at minimerer den tid og de ressourcer, vi bruger på at finde det vi leder efter.

Det behøver ikke være dyrt – Avior arbejder med open source framework som Solr og Lucene, der bl.a. benyttes af organisationer som Amazon, Wikipedia, MySpace, LinkedIn og The Guardian. Avior har blandt andet implementeret en søgeløsning hos IndFak (den offentlige indkøbsportal), som har mere end 20 mio. produkter, og omsætter for 20 mia. kr. årligt. kontakt Avior for et uforpligtende møde.