WPA MOBILE

WPA Mobile: standardløsninger til servicevirksomheder

WPA Mobile har siden 2003 udviklet mobile standardløsninger til virksomheder i servicesektoren: el, vvs, forsyning og industriel service. Virksomheden er markedsledende i Danmark og siden 2011 en del af ePocket Solutions som er ledende i Skandinavien.

WPA Mobile tilbyder en samlet løsning indenfor registrering af tid og materialer, kvalitetssikring, planlægning, lønregistrering og flådestyring, som målrettet hjælper virksomheder med at drive en effektiv og profitabel serviceforretning.

Løsningen er tilgængelig på pc, tablets og smartphones og integreres enkelt til virksomhedens økonomisystem eller andre relevante systemer.

WPA Mobiles idégrundlag er udsprunget af konkrete erfaringer i byggebranchen, og de sætter en ære i at fastholde deres stærke rødder i servicesektoren. WPA Mobile hjælper andre servicevirksomheder med at øge deres indtjening gennem effektive arbejdsprocesser, som forbedrer indtjeningen, nedbringer omkostningerne og øger kvalitet og arbejdsglæde.

WPA systemet anvendes dagligt af mere end 6000 montører og teknikere og de håndterer ordrer for mere end 25 mio kr pr dag i systemet.

Kontakt Avior for at høre mere om mulighederne for integration og udnyttelse af WPA Mobiles løsninger.