SOLID-Q

Solid-Q er 100 % specialiseret indenfor Microsoft SQL Server og besidder nogle af har de tungeste SQL ressourcer i branchen.

Solid-Q’s produkter og ydelser kan opdeles i følgende kategorier:

  • Software
  • Drift
  • SQL SWAT Team
  • SQL Projects

Software:
Solid-Q har udviklet en række forskellige produkter, som har til formål at automatisere så meget dagligdags arbejde, som overhovedet muligt. På den måde optimer vi dine ressourcer i form af tid og udgifter til konsulenter.

PerformanceBI er en Business intelligent løsning til Microsoft server produkter, som gør dig i stand til at svare på, hvordan dine servere har performet over tid baseret på faktuelle performance data. Løsningen er simpel og overskuelig og kræver ingen installation af agenter og selve installationen tager tre timer. PerformanceBI købes som en månedlig ydelse baseret på antal af server.

Baseline er en ydelse, hvor Solid-Q’s specialister undersøger resultaterne fra PerformanceBI og kommer med deres konklusioner og anbefalinger.

Inventory tool er et værktøj som kan bruges til at få et faktuelt overblik over hele ens SQL miljø. Toolet scanner hele netværk og laver en udførlig rapport omkring servere, operativsystem og SQL server.

Drift:
DBA Flex er fremtidens driftsløsning. Solid-Q tilbyder en af markedets mest omfattende, fleksible DBA-ydelser på SQL-Servere. Vores løsning er med til at sikre stabil drift af virksomheds SQL-Miljø til en meget konkurrencedygtig pris.

SQL SWAT Team:
Solid-Q’s SQL SWAT Team består af nogle af en de bedste folk der findes i branchen. Hvert medlem i SQL SWAT har et unikt speciale indenfor SQL Server området. Det er med til at sikre kunderne den rette person i forhold til opgaven, men også en topprofessionel og ikke mindst effektive assistance. Medarbejderne er tilgængelige 24/7 og er kun en telefonsamtale væk.

Solid-Q har stor erfaring i at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder i at få lagt den helt rigtige strategi i forhold til deres SQL Server infrastruktur. Et samarbejde med Solid-Q vil være med til at sikre kunderne den helt rigtige løsning, ikke kun for at håndtere dagens udfordringer; men også til at modstå morgendagens.

SQL Projects:
Solid-Q har en stor erfaring med at arbejde i projekter. Dels som enkelte ressourcer; men også i form af arkitektur, kursus, udvikling, teknisk og rent projektledelse.