ShareIntell

PLANLÆGNINGSAPPLIKATIONER TIL MICROSOFT SHAREPOINT

 

partnerlogo_shareIntellAVIOR Danmark har en samarbejdsaftale med ShareIntell vedrørende rådgivning , salg og implementering af SharePoint baserede løsninger til understøttelse af Porteføljestyring, Projektstyringog Ressourcestyring.

Microsoft Sharepoint indeholder som standard en lang række features, der understøtter hele den kollaborative dimension herunder dokumentstyring og samarbejde. Med ShareIntell’s planlægningsløsninger kombineret med SharePoints fleksibilitet kan samme effektivitet opnås med hensyn til planlægning og business intelligence.

SharePlan© er en planlægningskomponent, der effektiviserer Projekt- og overordnet Ressourceallokering.

ShareBooking© håndterer specifik allokeringen af Ressourcer og optimerer ressourcestyringen.

SharePortfolio© understøtter virksomhedens Porteføljeplanlægning og styring.

Alle applikationer bygger på en unik grafisk brugergrænseflade og en lang række planlægningsfeatures, der er fuldt integreret med Microsoft Sharepoint og Microsoft Office. Der kan herudover integreres til andre forretningssystemer som f.eks. ERP, CRM m.v.

De forskellige applikationer kan sammensættes af forskellige komponenter, og derved implementeres på meget kort tid. Samtidig er der mulighed for at udbygge disse til kraftfulde systemer, ved at trække på de unikke muligheder integrationen af applikationerne med SharePoint tilbyder.