Commentor

Avior og Commentor indgår partnerskab inden for mobil udvikling

Commentor tilbyder tekniske tjenester vedrørende Microsofts Windows Phone 7 og 8, Windows Mobile, Windows CE samt iOS og Android. Commentor har konsulenter med over 20 års erfaring i udvikling af skalerbare systemer. Det være sig et højt antal brugere, mange transaktioner og store datamængder. Denne ekspertise har Commentor benyttet gennem det sidste årti til at udvikle mobile løsninger.

Med deres omfattende viden og erfaring på området, er de i stand til at yde ekspertrådgivning og mentoring samt foretage alle opgaver i forbindelse med udvikling af mobile løsninger. Commentor har leveret udviklingsassistance og træning til adskillige udviklere i både store og små organisationer.

Deres team af softwareudviklere er yderst engageret i deres arbejde, og deler gerne deres faglige viden og erfaring med andre udviklere. Commentor afholder ofte seminarer henvendt til udviklere i Danmark og udlandet, og deltager aktivt i lokale og globale udviklercommunities. De blogger regelmæssigt for hele tiden at udvide grænserne indenfor vores kompetenceområde.