C3IT

C3IT er Avior’s offshore samarbejdspartner – primært på større Sharepoint-udviklingsopgaver.

C3IT Software Solutions er en IT service- og konsulentvirksomhed med over 90 medarbejdere. Firmaet ledes af erfarne fagfolk med forskellig baggrund men med en misundelsesværdig resultatliste, når det gælder levering til kunderne af værdifulde løsninger på deres IT behov. Virksomheden har en transkontinental kundedatabase spredt over USA, England, Tyskland, Danmark, Holland, Australien, Ghana og kontorer i Indien, Tyskland og Australien.

C3IT er etableret i begyndelsen af ​​2001 og er et “state-of-the-art” udviklingscenter i Pune, omkring 100 miles øst for byen Mumbai i det vestlige Indien.

C3IT er en Microsoft Gold Certified Partner med fokus på klar-til-brug forretningsløsninger samt Custom IT løsninger baseret på Microsoft teknologier. Deres forretningsløsninger inkluderer generiske løsninger til arbejdsmæssigt samarbejde og vidensdeling og også løsninger til specifikke forretningsområder.

Nogle af C3IT SharePoint baserede løsninger er:

  • Carbon Footprint Management – Dette indeholder et framework til kulstofmåling og reduktion af udslip af drivhusgasser. Hjælper i udviklingen af kulstof management-strategier.
  • Cost Management – En vugge-til-grav løsning til styring af produktomkostninger og rentabilitet for automobilbranchen. Dækker det vigtige hul i standard ERP løsningernes manglende evne til at varetage Product & BOM cost management, tracking & reporting.
  • Document Management – Omfattende Document Management, Metadata management og Records Management, Integreret scanning og OCR.
  • Business Process Management – Samarbejds-workflows til styring af dag-til-dag samarbejde internt i organisationen og med sælgere og kunder, banker, jurister, HR, Office Administration og IT Project Management.