Scion DTU

Scion DTU A/S hjælper innovative personer og virksomheder med at realisere deres højteknologiske ideer – og gøre disse salgbare. Som international forskerpark, med rødder i universitetsmiljøet, bidrager Scion DTU A/S til optimale rammer for vækst ved at give adgang til bygningsfaciliteter, services, rådgivning og faglige netværk.

Med over 180.000 etagem² i Hørsholm, på DTU Campus i Lyngby og forskerparken COBIS i København arbejder Scion DTU sammen med flere end 175 viden intensive virksomheder og 3.500 medarbejdere.
Forskerparken Scion DTU er med sine snart 50 år en af verdens ældste målrettede klynger for viden virksomheder.

PROJEKTETS FORMÅL/BAGGRUND

Scion DTU A/S ønskede et nyt og mere tidsvarende website, som kunne understøtte virksomhedens behov for nemt og hurtigt at kunne håndtere virksomhedens digitale markedsføring og som understøttede behovet for enklere administration og vedligehold.

Formålet med den ny løsning skulle være at skaffe flere kunder og opretholde
(styrke) virksomhedens brand som et sted, der sikrer de optimale rammer for et professionelt vækstmiljø målrettet viden intensive virksomheder og som dels medvirkende til at kommercialisere forskning inden for områderne Life Science, IKT, Cleantech og anden højteknologi.

OMFANG

Avior indgik i tæt projekt samarbejde med Scion DTU A/S medarbejdere samt Cumuli ApS, der fungerede som hovedleverandør og ansvarlig for design, kommunikation og projektets afvikling.
Løsningen blev baseret på Dynamicweb 7.x som det bagvedliggende CMS og der blev udviklet specialmoduler til at håndtere opgaver på løsningen der ikke direkte blev understøttet af Dynamicweb. Der blev udviklet understøttelse til Flikr og Vimeo ligesom der blev implementeret sprogunderstøttelse.

ANVENDT PROGRAMMELOG TEKNOLOGIER (STANDARD, CMS OG 3.-PARTS PROGRAMMEL)

Microsoft: SharePoint Foundation 2010; Visual Studio; Team Foundation Server; Dynamicweb CMS ver. 7.x

AVIORS ROLLE
  • Rådgivning, systemdesign og -arkitektur
  • Udviklingsledelse
  • Systemudvikling
  • Uddannelse
KUNDENS UDBYTTE

Scion DTU A/S har fået en løsning, der lever op til projektets formål. Dynamicweb CMS er under stadig udvikling og vil kunne skalere i takt med Scion DTU A/S behov i fremtiden.