Smartguy

SmartGuy er nordens største fashionsite til drenge og mænd. SmartGuy vælger de nyeste styles og kollektioner fra de mærker, som passer ind i deres modeunivers og produkterne sælges online. SmartGuy.dk er en del af SmartGuy A/S modeuniverset.

SmartGuy er 100 % internetbaseret. SmartGuy arbejder internationalt og har oprettet flere online butikker bl.a. SmartGirl.dk, SmartKids.dk.

PROJEKTETS FORMÅL/BAGGRUND

SmartGuy havde udfordringer med lagermedarbejdernes værktøj til styring af lagerfunktioner som søg pluk og pak. Den PDA software de brugte op imod deres Navision var af ældre dato og trængte til en opdatering. På grund af en større udvidelse af deres eCommerce sites havde SmartGuy.dk ikke selv kapacitet til at varetage denne opgave. Ydermere havde udviklingsafdelingen brug for vejledning og støtte til at bevæge sig fra Microsoft Visual SourceSafe til Team Foundation Server.

OMFANG

Selve projektet var to delt; udvikling til PDA og Installation og konfiguration af Team Foundation Server.
Avior varetog PDA udviklingen og test i dialog med SmartGuy.dk udviklere og implementerede nye funktioner som Forbedring af log og fejlhåndtering, Stregkode validering, Prioritering af pluk ordrer, Zoneopdeling af placeringer, Genoptagelse af plukjobs og meget mere. Med så mange opdateringer var det nødvendigt med en hurtig opdaterings metode så der blev også udviklet et AutoUpdate system til PDA’en.
Installationen og konfiguration af Team Foundation Server blev udført af Avior samt en migrering af gamle projekter fra SourceSafe. I denne forbindelse blev der udarbejdet installations dokumentation, brugervejledninger og speciel introduktion til udviklere og projektleder.

ANVENDT PROGRAMMELOG TEKNOLOGIER

Microsoft; .NET Framework 3.5; Windows CE ; Team Foundation Server 2010; SQL Server 2005; ASP.NET 2.0; Web Services; Dynamics Nav

AVIORS ROLLE
  • Udvikling og Test
  • Konfigurering og implementering af TFS
  • Udarbejdelse af vejledninger og manualer
  • Dokumentation
  • Konfigurationsstyring og change management
KUNDENS UDBYTTE

Kvalitetssikring og stabilitet i arbejdet på lageret samt forbedret versionsstyrings redskaber og effektivisering samt fleksibilitet i udviklingen af SmartGuy eCommerce portal.

TESTIMONIAL

”SmartGuy har brug for de bedste konsulenter og stor grad af fleksibilitet til konkurrencedygtige priser. Avior har leveret alle dele til SmartGuy og jeg kan varmt anbefale Avior til andre som har samme succeskriterier for valg af leverandør.”

Esben Elmøe, IT-konsulent, SmartGuy A/S