Ret og Råd

Ret&Råd er Danmarks største advokatkæde og leverer kvalificeret juridisk full-service på højeste niveau med juridiske løsninger til private, virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Ret&Råd kort fortalt:

– Ca. 500 medarbejdere
– 165 jurister
– 53 kontorer over hele landet
– Brancheorienterede teams på tværs af kontorer
– Samarbejdspartnere i bl.a. Tyskland, England, Sverige, Norge og Polen

Advokater_bred

Projektets Formål/Baggrund

Ret&Råd ønskede design og udvikling af en webportal som de selvstændige medlemsvirksomheder kunne anvende til at profilere sig under kædens brand. Samtidig ønskede man et interaktivt medie til kommunikation med eksisterende og potentielle klienter.

Omfang

Ret&Råds løsning fungerer som portal, hvor de selvstændige advokatkontorer kan markedsføre sig uden at der bliver gået på kompromis med den overordnede ramme for kommunikative elementer og grafik.
Projektet består af to dele. Design og udarbejdelse af en online webløsning til Ret&Råd, hvor det var muligt at klienterne kunne logge ind og tilmelde sig lokale såvel som landsdækkende aktiviteter. Samtidig skulle portalen understøtte muligheden for at finde en advokat med de kompetencer klienten efterspørger.
Denne løsning er en portal og et selvbetjeningsværktøj til virksomheder og private, der efterspørger kvalificeret juridisk bistand.

Løsningens søgefunktionalitet er baseret på Lucene. Løsningen supporteres løbende og kunden har tegnet en SLA med AVIOR Danmark A/S.

Anvendt programmel og teknologi

Sitercore CMS version 6.3 (opgraderet fra version 5.x primo 2011); Flash; Lucene.

AVIORs rolle
  •  Projektledelse
  • Analyse og dokumentation
  • Overordnet design og valg af arkitektur og teknologi
  • Konfiguration & implementering Sitecore CMS i Hosting center
  • Udvikling
  • Performancetuning og SEO
  • Release-, change management og konfigurations-styring
Kundens udbytte

Ressourcesikkerhed, leveringssikkerhed, kvalitetssikring, design, udviklingspartner, arkitektursparring, installation og projektledelse.